foto

Rahul Kohli

  • nar. 13.11.1985 (33 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Rahul Kohli se narodil 13. listopadu 1985 v Londýně. Jeho matka pochází z Thajska a otec z Keni. Hrát začal už na škole, kde se účastnil školních představeních, ale na plno se začal věnovat herectví až od 17 let. Po střední škole studoval film a působil v divadle. 

Když dostudoval, našel si agenta a účinkoval v britských seriálech EastEnders a Holby City. Vidět jsme ho mohli i v reklamě na Heineken nebo Sony. Dále ve volném čase působí v britském Royal National Theatre po boku režiséra Howarda Daviese. Mimo jiné je Kohli oddaným fanouškem nejrůznějších videoher a komiksů.

Nyní žije v Los Angeles, a je asi nejznámější pro své působení v seriálu iZombie, kde se objevuje jako jedna z hlavních postav - Dr. Ravi Chakrabarti.

H "Hannie" K

Herecká filmografie

Filmy

2018 Happy Anniversary
2016 Krish and Lee
2015 Antidepressant
Born to Be King
2014 I'll Be Home Soon

TV seriály

2020 The Haunting (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2019 Harley Quinn (TV seriál)
iZombie (TV seriál)
All's Well That Ends Well (S05E13)
Bye, Zombies (S05E12)
Killer Queen (S05E11)
další epizody (13)
2018 iZombie (TV seriál)
And He Shall Be a Good Man (S04E13)
You've Got to Hide Your Liv Away (S04E12)
Insane in the Germ Brain (S04E11)
další epizody (13)
2017 Supergirl (TV seriál)
Ace Reporter (S02E18)
iZombie (TV seriál)
Looking for Mr. Goodbrain, Part 2 (S03E13)
Looking for Mr. Goodbrain, Part 1 (S03E12)
Conspiracy Weary (S03E11)
další epizody (12)
2016 iZombie (TV seriál)
Salivation Army (S02E19)
Dead Beat (S02E18)
Reflections of the Way Liv Used to Be (S02E17)
další epizody (10)
2015 iZombie (TV seriál)
Cape Town (S02E09)
The Hurt Stalker (S02E08)
Abra Cadaver (S02E07)
další epizody (22)
1999 Holby City (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2015 iZombie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce