foto

Imre Bajor

  • nar. 9.3.1957
    Budapešť, Maďarsko
  • zem. 6.8.2014 (57 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Szuperbojz
2005 Egy szoknya, egy nadrág
Le a fejjel!
2000 Meseautó
1992 Vörös vurstli
1989 Amerikából jöttem, krimi komédiát hoztam (TV film)
1988 Hótreál
Lumpáciusz Vagabundusz (TV film)
1987 Aranyóra (TV film)
1986 Képvadászok
1985 Salva pro černého buvola
Villanyvonat (TV film)
1982 Beze stopy

TV seriály

2000 Pasik! (TV seriál)
1999 7-es csatorna (TV seriál)
1998 TV a város szélén (TV seriál)
1990 Angyalbörben (TV seriál)
Borcsata (E04)
Linda (TV seriál)
A hazajáró lélek (S03E06)
1987 A világ szebbik fele (TV seriál)
Szomszédok (TV seriál)
1986 Linda (TV seriál)
A tizennyolckarátos aranyhal (S02E01)

Host

TV pořady

1999 Heti Hetes (TV pořad)
1997 Új Szeszélyes Évszakok (TV pořad)
1981 Szeszélyes évszakok (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace