foto

Gary Bakewell

Biografie

Gary Bakewell je charizmatický britský herec, ktorý u nás nie je veľmi známy. Fanúšikom fantasy sa ale mohol do pamäte vpísať ako jedinečný Richard Mayhew z televízneho serálu NEVERWHERE podľa originálu Neila Gaimana, ktorý na ňom aj spolupracoval.

Pre svoju nespochybniteľnú podobu s Paulom McCarthneym si dvakrát zahral bývalého beatlesáka a to vo filmoch BACKBEAT a THE LINDA McCARTHNEY STORY, kde sa zoznámil s herečkou Elizabeth Mitchell, s ktorou potom dva roky žil.

Nefe

Herecká filmografie

Filmy

2002 Muž a chlapec (TV film)
2000 Hlavní cíl (TV film)
Příběh Lindy McCartneyové (TV film)
1994 Backbeat

TV seriály

2003 MI5 (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
1996 Nikdykde (TV seriál)
As Above, So Below (E06)
Down Street (E05)
Blackfriars (E04)
další epizody (6)
1994 Inspektor Taggart (TV seriál)
Zakázané ovoce (S10E02)
1993 Chef! (TV seriál)
1980 Take the High Road (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace