foto

Kenny Rough

  • nar. 8.5.1991 (28 let)
    Liberec, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2018 Paulie Garand & Kenny Rough feat. Ego - Oddanost (hudební videoklip)
Podmol x Jakub Děkan x Refew x Kenny Rough - Přidej plyn (hudební videoklip)
2017 Ego feat. Paulie Garand & Lvcas Dope - Runway (hudební videoklip)
Plexo - Bez teba (hudební videoklip)
2016 Paulie Garand & Kenny Rough feat. Pil C - Labyrint (hudební videoklip)
2014 Paulie Garand & Kenny Rough: Kotvim (hudební videoklip)
Paulie Garand & Kenny Rough: Kvílení (hudební videoklip)
2012 Tafrob & Jay Diesel: Bratři jak se patří (hudební videoklip)
Ty Nikdy: Závist (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Hudební videoklipy

2018 Paulie Garand & Kenny Rough feat. Ego - Oddanost (hudební videoklip)
2017 Ego feat. Paulie Garand & Lvcas Dope - Runway (hudební videoklip)
2016 Majself & Grizzly - Rolls Royce (hudební videoklip)
2015 Paulie Garand & Kenny Rough - Hladina (hudební videoklip)
2014 Paulie Garand & Kenny Rough: Kotvim (hudební videoklip)
2009 BPM - Chill (hudební videoklip)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace