foto

Tim Gunn

  • nar. 29.7.1953 (64 let)
    Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Sofie První: Kletba princezny Ivy (TV film)
2012 Sofie První: Byla nebyla jedna princezna (TV film)
2011 Teen Spirit (TV film)
Šmoulové
2010 Sex ve městě 2

TV seriály

2017 Mickey a závodníci (TV seriál)
BoJack Horseman (TV seriál)
Hooray! Todd Episode! (S04E03)
2016 Nightcap (TV seriál)
2014 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
U oltáře (S09E22)
Východ slunce (S09E17)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Sofie První (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Partička pokeru (S09E05)
Bez Kodexu (S09E04)
Griffinovi (TV seriál)
Save the Clam (S11E19)
2012 Revoluce (TV seriál)
2010 Super drbna (TV seriál)
Snadná práce (S04E06)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Holky versus obleky (S05E12)
2009 Cleveland show (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
2008 Americký táta (TV seriál)
Escape from Pearl Bailey (S05E05)
2006 Náhradníci (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)

Dokumentární

2014 Mluvím jako buzna?
2010 Amerika: Příběh o Spojených státech (TV seriál)
2008 Heidi Klum: The E! True Hollywood Story
1987 Biography (TV seriál)

TV pořady

2015 Best Time Ever with Neil Patrick Harris (TV pořad)
2014 John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad)
2013 65. Emmy Awards (TV pořad)
Hollywood Game Night (TV pořad)
The Queen Latifah Show (TV pořad)
2012 Katie (TV pořad)
Larry King Now (TV pořad)
2011 Oscars Red Carpet 2011 (TV pořad)
2010 62. Emmy Awards (TV pořad)
Conan (TV pořad)
2009 I Get That a Lot (TV pořad)
Lopez Tonight (TV pořad)
Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
Tonight Show with Conan O'Brien, The (TV pořad)
2008 TV Guide Live at the Emmy Awards (TV pořad)
The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
2006 Rachael Ray (TV pořad)
The Megan Mullally Show (TV pořad)
2005 The Colbert Report (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
Heidi klum: svět modelingu (TV pořad)
The Biggest Loser (TV pořad)
The Soup (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1998 Who Wants to Be a Millionaire (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 Access Hollywood (TV pořad)
The Daily Show (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1969 Sezame, otevři se (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace