foto

Paula Ruuska

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 I Love My Job
2010 Jos rakastat
2009 Toinen jalka haudasta
2006 Bodomin legenda (TV film)

TV seriály

2017 Konttori (TV seriál)
Seksuaalista häirintää (S02E03)
Presidentti (TV seriál)
Itsenäisyyspäivä (E12)
Silmänkääntötemppu (E07)
Downshiftaajat (TV seriál)
Coconut Consultative (S02E02)
2016 Ihon alla (TV seriál)
2014 Mustat lesket (TV seriál)
Vääriä viestejä (S01E04)
2011 Alamaailma (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2010 Sydänjää (TV seriál)
Episode 11 (S03E11)
1999 Salatut elämät (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace