foto

Aleksandar Bercek

  • nar. 4.9.1950 (68 let)
    Vrdnik, Srbsko, Jugoslávie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Juzni vetar
2013 Kruhy
2012 Šešir profesora Koste Vujića
2007 Závěť
2004 Život je zázrak
2003 Picknick på kyrkogården
2001 Normalni ljudi
2000 Tajna porodicnog blaga
Válka živě
1999 Mejdan Simeuna Djaka (TV film)
Nož
1998 Dzandrljivi muz (TV film)
Lajanje na zvezde
Sud prachu
Zla zena (TV film)
1997 Balkanska pravila
Raste trava (TV film)
1994 Ni na nebu ni na zemlji
1993 Bolje od bekstva
1992 Devojka s lampom (TV film)
Knedle sa sljivama (TV film)
Uvod u drugi zivot
Zlostavljanje (TV film)
1991 Brod plovi za Sangaj (TV film)
Glava secera (TV film)
Můj bratr Aleksa
Vera Hofmanova (TV film)
Video jela, zelen bor (TV film)
1990 Kolubarska bitka (TV film)
Narodni poslanik (TV film)
Svaté město
1989 Hamburg Altona
Sabirni centar
1988 Balkan ekspres 2
Cavka
Zaboravljeni
1987 Dogodilo se na danasnji dan
Prepolovljeni (TV film)
Vidim ti ladju na kraju puta (TV film)
1985 Ada
Jahody v krku
1984 Konec války
1983 Ještě jednou
Karadjordjeva smrt (TV film)
Pochod přes Igman
Terasa (TV film)
1982 13. červenec
Južna staza
1981 Covek koji je pojeo vuka (TV film)
Dečko koji obećava
Variola vera
1980 Kdo to tam zpívá
Kotorski mornari
Mistři, mistři
Snovi, zivot, smrt Filipa Filipovica
1979 Závod o velkou cenu
1978 Bravo, maestro
Kvar
Otpisani (TV film)
1977 Miris poljskog cveća
Specijalno vaspitanje
1976 Cetiri dana do smrti
Povratak otpisanih
Vojnikova ljubav
1975 Farma (TV film)
Hitler iz naseg sokaka
Ljubicice (TV film)
1974 Derviš a smrt
Mister Dolar (TV film)
Otpisani
1973 Beograd ili tramvaj a na prednja vrata (TV film)
Brze godine (TV film)
Gospodja Deli ima ljubavnika (TV film)
1972 Dragi Antoan (TV film)
Lica (TV film)
Petak vece (TV film)
Prvi splitski odred
1971 Domovina u pesmama (TV film)
Muzicki automat (TV film)

TV seriály

2013 Šešir profesora Koste Vujića (TV seriál)
2006 Život je čudo (TV seriál)
2004 Stizu dolari (TV seriál)
2001 Porodicno blago 2 (TV seriál)
1998 Porodicno blago (TV seriál)
1996 Gore dole (TV seriál)
1995 Goli zivot (TV seriál)
Kraj dinastije Obrenovic (TV seriál)
1990 Aleksa Santic (TV seriál)
Zaboravljeni (TV seriál)
1989 Balkan ekspres 2 (TV seriál)
Specijalna redakcija (TV seriál)
1988 Portret Ilije Pevca (TV seriál)
1987 Covek u srebrnoj jakni (TV seriál)
Vuk Karadzic (TV seriál)
1982 Price iz radionice (TV seriál)
1976 Morava 76 (TV seriál)
Povratak otpisanih (TV seriál)
1975 Grlom u jagode (TV seriál)
1974 Otpisani (TV seriál)

Dokumentární

2002 Aleksandar Bercek - filmska ostvarenja

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace