foto

Juha Ruokola

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Naivní mladé srdce
2012 Tohtori Tarrin ja professori Featherin menetelmä (studentský film)

TV seriály

2020 Kakarat (TV seriál)
2019 Sunnuntailounas (TV seriál)
Museopäivä (S02E02)
Roba (TV seriál)
Uusi aika (S04E01)
2018 Ivalo (TV seriál)
2017 Syke (TV seriál)
Jälkeläisiä (S04E10)
2014 Mustat lesket (TV seriál)
Rikas, rakas, köyhä, varas (S01E02)
2010 Uusi päivä (TV seriál)
1999 Salatut elämät (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky