foto

Heidi Lindén

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Someone Somewhere
2017 Napapiirin sankarit 3
2015 Täg Me in Tinder
2014 66 tupakkaa (studentský film)
2011 Pystyssä
2009 Speakeasy! - elokuvamusikaali (studentský film)
2008 No Exit
2004 Lasileuka (studentský film)

TV seriály

2018 Sorjonen (TV seriál)
Oslava jara (část druhá) (S02E04)
Oslava jara (část první) (S02E03)
2016 Vihreät Valot: Väärät bileet (TV seriál)
Hiostamo (S01E09)
Raja (S01E08)
Iso paha susi (S01E07)
další epizody (9)
2015 Hinnalla millä hyvänsä (TV seriál)
Kaksoiselämää (E05)
Koukussa (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2014 Mustat lesket (TV seriál)
Mikäs pahan tappaisi (S01E09)
Kaksoiselämää (S01E08)
Timantin muotoinen kyynel (S01E03)
Toisen kanssa (TV seriál)
Episode 2 (E02)
1999 Salatut elämät (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 So Long Henry
Täg Me in Tinder
2014 66 tupakkaa (studentský film)
Premiere (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 So Long Henry
Täg Me in Tinder
2014 66 tupakkaa (studentský film)
2011 Pystyssä

Producentská filmografie

Filmy

2015 Täg Me in Tinder

Střihačská filmografie

Filmy

2014 66 tupakkaa (studentský film)

Host

TV pořady

2010 Putous (TV pořad)
2009 Radio Millennium (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky