foto

Pierre Boutron

  • nar. 1947
    Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 L'innocent (TV film)
2010 Dvojí vyšetřování (TV film)
Vivace (TV film)
2009 La reine morte (TV film)
2008 Braquage en famille (TV film)
2006 Le Rainbow Warrior (TV film)
Monsieur Léon (TV film)
2005 Désiré Landru (TV film)
2004 Cliente, La (TV film)
Voyageur sans bagage, Le (TV film)
2003 Affaire Dominici, L' (TV film)
2002 Mademoiselle Else (TV film)
2000 Anibal (TV film)
Faux-fuyants, Les (TV film)
1999 Cocu magnifique, Le (TV film)
1997 Páni, nebo kluci?
1995 Fiesta
1994 Des enfants dans les arbres (TV film)
Rapt à crédit (TV film)
1993 Voices in the Garden (TV film)
1991 Léon Morin, prêtre (TV film)
1988 Années sandwiches, Les
1987 Buvard à l'envers, Le (TV film)
1986 Les étonnements d'un couple moderne (TV film)
Une femme innocente (TV film)
1984 Christmas Carol (TV film)
L'aide-mémoire (TV film)
1982 Je tue il (TV film)
L'accompagnateur (TV film)
1977 Portrait de Dorian Gray, Le

TV seriály

1993 Alice Neversová (TV seriál)
1991 Dáma z Berlína (TV seriál)
La grande collection (TV seriál)
1990 S.O.S. disparus (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 L'innocent (TV film)
2008 Braquage en famille (TV film)
2005 Désiré Landru (TV film)
2004 Voyageur sans bagage, Le (TV film)
2002 Mademoiselle Else (TV film)
2000 Anibal (TV film)
Faux-fuyants, Les (TV film)
1999 Cocu magnifique, Le (TV film)
1997 Páni, nebo kluci?
1995 Fiesta
1994 Des enfants dans les arbres (TV film)
1988 Années sandwiches, Les
1986 Une femme innocente (TV film)
1982 L'accompagnateur (TV film)

TV seriály

1993 Alice Neversová (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1997 Páni, nebo kluci?
1976 Christophe Colomb (TV film)
1971 Soldat et la sorcière, Le (TV film)

TV seriály

1979 Mon ami Gaylord (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky