foto

Robert Kobezda

  • nar. 11.1.1974 (45 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Spievankovo a kráľovná Harmónia
2007 Návrat čápů

TV seriály

2018 Oteckovia (TV seriál)
2017 1890 (TV seriál)
Víno a voda (E03)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Ahoj Slovensko (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace