foto

Marta Ostrowicz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2020 Najmro
2018 Krew Boga
2014 Kebab a horoskop
2013 Stacja Warszawa
2012 Big Love
2011 Z miłości

TV seriály

2016 Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
Strażacy (TV seriál)
Na własną rękę (S02E10)
Ojciec i syn (S02E09)
Bohater roku (S02E08)
další epizody (10)

Dokumentární

2019 Marek Edelman ...i była miłość w Getcie
2014 Nowa Warszawa

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky