foto

Michael Paul Chan

  • nar. 26.6.1950 (68 let)
    San Francisco, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Volný pád (1993)

    - Detektiv Brian (Steve Park) ve filmu říká, že nemůže překládat panu Leeovi (Michael Paul Chan), protože je Japonec, zatímco pan Lee Korejec. V reálu je Park Korejec a Chan Číňan. (-bad-mad-wolf-)

Herecká filmografie

Filmy

2012 Happiest Person in America, The
2005 Paní Harrisová (TV film)
2003 Inkognito
2001 Duch podsvětí
Megiddo: The Omega Code 2
Skleněný dům
Spy Game
2000 Dnes nebo nikdy
1999 Insider: Muž, který věděl příliš mnoho
Molly
Velký šprým
Černá a bílá
1998 Šerifové
1997 Batman a Robin
Protektor
Rána jistoty
1996 Sudden Terror: The Hijacking of School Bus #17 (TV film)
Suddenly (TV film)
1995 Batman navždy
Nesmrtelní
Smrtící mise
Záhady těla
1994 A Friend to Die For (TV film)
Honor Thy Father and Mother: The True Story of the Menendez Murders (TV film)
Maverick
Nebezpečné srdce (TV film)
1993 Klub šťastných žen
Nebe a země
Volný pád
Čas pomsty
1992 Rychlý jako blesk
1991 Osudné přátelství (TV film)
Zlaté prokletí
1988 Soukromý pozemek (TV film)
1986 Kung Fu (TV film)
Quicksilver
1985 Rošťáci
1984 Seduction of Gina, The (TV film)
Útěk robotů
1981 Zloděj
1980 Uvězněná srdce

TV seriály

2018 Dobrý boj (TV seriál)
Day 485 (S02E12)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Za každou cenu 4/4 (S06E13)
Za každou cenu 3/4 (S06E12)
2017 Closer: Nové případy (TV seriál)
Za každou cenu 2/4 (S06E11)
Za každou cenu 1/4 (S06E10)
Konspirační teorie 4/4 (S06E09)
další epizody (19)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Wehe 'ana (S07E23)
2016 Berlínská mise (TV seriál)
Pod tlakem (S01E05)
Návrat ke kořenům (S01E03)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Rozuzlení (S05E13)
Vina (S05E12)
Masakr u soudu (S05E11)
další epizody (18)
2015 Closer: Nové případy (TV seriál)
Trest smrti (S04E18)
Najděte Kaylu Weberovou (S04E17)
Spojenci (S04E16)
další epizody (21)
2014 Closer: Nové případy (TV seriál)
Ukázka důvěry (S03E16)
Řetězová reakce (S03E15)
Zkouška ohněm (S03E14)
další epizody (18)
2013 Closer: Nové případy (TV seriál)
Konec roku (S02E17)
Vyhodnocení rizik (S02E16)
Faleš (S02E15)
další epizody (17)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Na dálku (S01E10)
Podvádět se nevyplácí (S01E09)
Zamítnuto pro podjatost (S01E08)
další epizody (10)
Closer (TV seriál)
Poslední slovo (S07E21)
Nabitá atmosféra (S07E20)
Poslední pomazání (S07E19)
další epizody (6)
2011 Closer (TV seriál)
Tichý společník (S07E15)
Překážka (S07E14)
Rodinná pouta (S07E13)
další epizody (15)
Simpsonovi (TV seriál)
Dobrý otec Homer (S22E12)
2010 Obscurus Lupa Presents (TV seriál) - a.z.
Closer (TV seriál)
Živý důkaz 2/2 (S06E14)
Živý důkaz 1/2 (S06E13)
Otázka zločinu (S06E12)
další epizody (14)
2009 Closer (TV seriál)
Ruka mrtvého muže (S05E15)
Proměna (S05E14)
Takový je život (S05E13)
další epizody (20)
2008 Closer (TV seriál)
Časovaná bomba (S04E10)
Poldové z Tijuany (S04E09)
Slepá ulička (S04E08)
další epizody (10)
2007 Closer (TV seriál)
Mezi svými: 2. část (S03E15)
Mezi svými: 1. část (S03E14)
Dokud nás smrt nerozdělí: 2. část (S03E13)
další epizody (15)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Nevěsta bez kostí (S02E16)
2006 Closer (TV seriál)
Ve službách krále: 2. část (S02E15)
Přehnaná horlivost (S02E13)
Není dobrých skutků (S02E12)
další epizody (12)
2005 Closer (TV seriál)
Předpisy vs. praxe (S01E13)
Osudové pochybení (S01E12)
Žena z Los Angeles (S01E11)
další epizody (13)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Rok Tygra (S01E09)
2002 Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
1999 The PJs (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Deja Vu (S01E04)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Dobrý cizinec, mrtvý cizinec (S01E08)
Údolí princezen (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Asi budu muset změnit plán (S01E21)
Neviňátko (S01E18)
1986 MacGyver (TV seriál)
Božské dítě (S02E04)
1975 Khan! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace