foto

Jin-mo Joo

  • nar. 26.2.1958 (60 let)
    Soul, Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Amsusalin
Wondeopul goseuteu
2017 Boangwan
Imgeumnimeui sageonsoocheob
V.I.P.
2016 Geomsawejeon
Pandora
2015 Heosamgwan maehyeolgi
2014 Kundo: Čas pomsty
2013 Kaechimi
Mina moonbanggoo
Namjjeukeuro twieo
Peulraenmaen
Sinsegye
2012 Zloději
2011 Aideul...
Chaepowang
Hedeu
Mr. aidol
Quick
Uiroein
2010 Haegyeolsa
Simjangi ddwooinda
2009 Cheoeum mannan saramdeul
Cheongukui woopyeonbaedalbu
Geoboki dallinda
Gut moning peurejideonteu
Haendeupon
Jeon Woo Chi
2008 Nimeun meongosae
2007 Bareuge salja
Jeulgeoun insaeng
2006 Gajokeui tansaeng
Georughan gyebo
Tajja
Yeolhyeolnama
2005 Sakwa
2004 3-iron
Beomjweui jaeguseong
Hyojadong ibalsa
Ineogongjoo
Sisilli 2km
Yangachi eojo
2003 Yeoseot gaeui siseon
2001 Waikiki beuradeoseu

TV seriály

2018 Geombeobnamnyeo (TV seriál)
Maeumeui sori sijeun 2 (TV seriál)
2017 Maenhol (TV seriál)
Nappeun nyeoseokdeul sijeun 2 (TV seriál)
Segajisaek pantaji - woojooeui byeoli (TV seriál)
2016 1%ui eoddungut (TV seriál)
Okjoonghwa (TV seriál)
2015 Aenggeurimam (TV seriál)
Cheoyong 2 (TV seriál)
Gamyeon (TV seriál)
2014 Manyeoeui yeonae (TV seriál)
Shinui sunmool - 14il (TV seriál)
Wangui eolgool (TV seriál)
Yoohok (TV seriál)
2013 Ailiseu 2 (TV seriál)
Kalgwa kkot (TV seriál)
2012 Deokingtuheocheu (TV seriál)
Maui (TV seriál)
Pereopyojeu daejakjeon (TV seriál)
2011 Jigoneun motsala (TV seriál)
Romaenseu tawoon (TV seriál)
2009 Hieoro (TV seriál)
2007 Mawang (TV seriál)
2006 Keutbai solro (TV seriál)
2005 Boohwal (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace