foto

Sophie Verbeeck

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Krycí jméno Lev
Villa Caprice
2018 Le Collier rouge
Piégés (TV film)
2017 Pařížská výchova
2016 Iris
2014 Parenthèse
Vše o těch třech
2013 Marussia
Océane
2012 Osamělost

TV seriály

2018 Capitaine Marleau (TV seriál)
Le Grand Huit (S02E05)
2015 Capitaine Marleau (TV seriál)
Le Domaine des soeurs Meyer (S01E02)
2014 Détectives (TV seriál)
Mister Ken (S02E04)

Host

TV pořady

2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky