foto

Lobo Chan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Johnny English se vrací
2008 Střepy v hlavě
2005 King Kong
2000 Wyvernská záhada (TV film)

TV seriály

2020 Gangs of London (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 3 (E03)
2018 Na mušce (TV seriál)
Don't I Know You? (S01E03)
2013 Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 1 (S01E01)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2003 Moje rodina (TV seriál)
Velký úprk (S04E03)
1999 Holby City (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)

Dokumentární

2006 Recreating the Eighth Wonder: The Making of 'King Kong'

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky