foto

Lobo Chan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Johnny English se vrací
2008 Střepy v hlavě
2005 King Kong
2000 The Wyvern Mystery (TV film)

TV seriály

2013 Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Episode #1.6 (S01E06)
Episode #1.3 (S01E03)
Episode #1.1 (S01E01)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2000 Moje rodina (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)

Dokumentární

2006 Recreating the Eighth Wonder: The Making of 'King Kong'

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace