foto

Nick Cheung

  • nar. 2.12.1967 (49 let)
    Hong Kong
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 十二金剛
Election 3
2017 Cheoldo budae yeong-ung
2016 Du cheng feng yun 3
Shi tu xing zhe
2015 Du cheng feng yun II
Chi dao
Tuo di qu mo ren
2014 Gam Gai SSS
Gekijouban Shimajirou no wao!: Shimajirou to kujira no uta
Mo jing
Shi lian ji rang
Yu lan shen gong
2013 Neporazitelní
Operace: Bílá bouře
Tong mou
2012 Di liu jie
Po setmění
2011 Cai shen ke zhan
Jian Dang Wei Ye
2010 Informátor
2009 Hong he
Wang jiao jian yu
2008 Kapka krve
Únos
Wo lao po xi du sheng
2007 Chu ai ji ji
Ji sheng ren
2006 Hak se wui yi wo wai kwai
Hei bai dao
Psanci
Ti fang lao qian
2005 Volba
2004 Zvláštní zpravodajství
2003 Du xia zhi ren ding sheng tian
Xin han
2002 Conman 2002
Er ren san ju
Feng liu gu zu
2001 Chow tau yau liu
Sha shou jia ni
Wan mei qing ren
2000 Duel
Du sheng wu ming xiao zi
Jiu jiang xing jing
Liu mang shi biao
Yuan fen you Take 2
Zhong hua du xia
1999 Du xia da zhan La Si Wei Jia Si
Hei dao feng yun zhi shou shu wang
Hei ma wang zi
Hua gu long yu qian nian chong
Qiang jian zhong ji pian: Zui hou gao yang
Qian wang zhi wang 2000
Yue lok ji wong
1998 Du Xia 1999
1996 A Jin de gu shi
1995 Informer
Te jing ji xian feng
1994 Chong an shi lu zhi jing tian xie jie an
Shi xiong qi an
1993 Xiang Gang qi an: Qiang jian
1992 Hua! ying xiong
The Unleaded Love
1991 Lei ting sao xue
1990 Feng yu tong lu
Mo deng chen jia
Peng dang
1989 Shen xing tai bao
Zhuang zhi xiong xin

TV seriály

2005 Xin Zui Da Jin Zhi (TV seriál)
1998 Miu sau yun sum (TV seriál)
Wai Fu Wu Pa Zuo (TV seriál)
1994 The Kung Fu Master (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Yu lan shen gong
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace