foto

Gerard Christopher

  • nar. 11.5.1959 (59 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Až najdu domov
1994 Bandit: Bandit Bandit (TV film)
Guns of Honor (TV film)
Rebel Rousers
Trigger Fast
1986 Dangerously Close
1985 Tomboy
1984 Welcome to Paradise

TV seriály

1997 Sunset Beach (TV seriál)
1988 Superboy (TV seriál)

Dokumentární

2006 Look, Up in the Sky: The Amazing Story of Superman (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace