foto

Anna Abreu

  • nar. 7.2.1990 (31 let)
    Vantaa, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2018 HasBeen (TV seriál)
Salla (S01E02)
1999 Salatut elämät (TV seriál)

Dokumentární

2017 Teflon Brothers - Timanttista paskaa
2016 Ruisrock 2016: Parhaat palat Ruisrockin Rantalavalta (TV film)
2010 Homma purkissa (TV seriál)
Rock-Suomi (TV seriál)

Hudební videoklipy

2016 Roope Salminen ja Koirat ft. Anna Abreu: Voodoo (hudební videoklip)
2014 JVG & Anna Abreu: Huominen On Huomenna (hudební videoklip)

Koncert

2016 Ruisrock 2016: Anna Abreu (koncert)

Host

TV pořady

2020 Tähdet, tähdet 2020 (TV pořad)
Uusi Olympiastadion avautuu (TV pořad)
2019 Elämäni Biisi (TV pořad)
2018 Gaala (TV pořad)
2017 Idols (TV pořad)
Jenny+ (TV pořad)
Kesäterassi (TV pořad)
Mökkireissu (TV pořad)
2016 Emma-gaala (TV pořad)
Enbuske, Veitola & Salminen (TV pořad)
Pitääkö olla huolissaan? (TV pořad)
Supertähdet (TV pořad)
2015 Big Bang! (TV pořad)
Nenäpäivä-show 2015 (TV pořad)
Pop 'n' Roll (TV pořad)
Tripla (TV pořad)
2014 Jukebox (TV pořad)
Posse (TV pořad)
SuomiLOVE (TV pořad)
2013 The Voice Kids (TV pořad)
2012 Enbuske & Linnanahde Crew (TV pořad)
Vain elämää (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
Radio Aallon Helsinki-päivän kesäkonsertti (TV pořad)
2010 Sokkokokki (TV pořad)
2009 Ne Salmiset (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
Maria! (TV pořad)
Popkult (TV pořad)
2006 Tanssii tähtien kanssa (TV pořad)
2005 Big Brother Suomi (TV pořad)
2003 Idols (TV pořad)
1999 Summeri (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky