foto

Adriá Collado

  • nar. 3.8.1972 (48 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 El aleteo del colibrí
Proyecto tiempo
2016 Kilómetro 31 - 2
Las pequeñas cosas
2015 Transeúntes
2014 Dos a la carta
Perdona si te llamo amor
2010 Desechos
Kouzelná cesta do Afriky
Suspicious Minds
2008 Anarchistova žena
Proyecto Dos
2006 Kilómetro 31
Películas para no dormir: Para entrar a vivir (TV film)
Todo está en el aire
2005 Odříznuti
2004 Mirada violeta, La
2003 Loď smrti
2002 Bloody Mallory
Fumata blanca
Sueño de Ibiza, El
2001 Buñuel y la mesa del rey Salomón
2000 Srdce válečníka
Umění umírat
1999 Proč právě já?
Sobreviviré
1998 Atómica
Mensaka
1996 Evita
1995 Amor claroscuro, Un (TV film)
Parella de tres

TV seriály

2020 Diarios de la cuarentena (TV seriál)
2019 Atrapa a un ladrón (TV seriál)
2018 Sabuesos (TV seriál)
2017 Servir y proteger (TV seriál)
2007 Cuestión de sexo (TV seriál)
La que se avecina (TV seriál)
2003 Tady se nedá žít (TV seriál)
Érase un Fin de año (S01E17)
Érase una Nochebuena (S01E16)
Érase un anillo (S01E15)
další epizody (17)
2000 Andorra. Entre el torb i la Gestapo (TV seriál)
1998 Hermanas (TV seriál)
1997 Joc de viure, El (TV seriál)

Host

TV pořady

2000 XIV premios Goya (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky