foto

Bill Corcoran

  • nar. 19.1.1951 (70 let)
    Toronto, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2021 Designed with Love (TV film)
2019 The Christmas Temp (TV film)
2011 Stonerville
2009 Death Warrior
Hrozba z temnot (TV film)
2008 Neklidný (TV film)
Zmije útočí (TV film)
2007 Danielle Steelová: Přístav bezpečí
2006 A Job To Kill For (TV film)
2005 Falcon Beach (TV film)
2002 Atomové tornádo (TV film)
Ponecháni napospas 2: Bojovníci trýzně
2000 Quints (TV film)
1999 Drsný chlapi (TV film)
1998 Moonlight Becomes You (TV film)
Sealed with a Kiss (TV film)
1997 Let Me Call You Sweetheart (TV film)
Too Close to Home (TV film)
Walton Easter, A (TV film)
1996 A Brother's Promise: The Dan Jansen Story (TV film)
Portraits of a Killer
1995 Dream Is a Wish Your Heart Makes: The Annette Funicello Story, A (TV film)
Tanec v temnotách (TV film)
1994 Dvojí život (TV film)
Nebezpečné manželství (TV film)
Trust in Me
1993 Noční hon (TV film)
Shattered Trust: The Shari Karney Story (TV film)
1992 Případ od Viktoriiných vodopádů (TV film)
1990 Sunset beat (TV film)
1989 The Elite
Unknown Subject (TV film)
Wolf (TV film)

TV seriály

2006 Falcon Beach (TV seriál)
2002 Společnost Adventure (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
Pro dobrou věc (TV seriál)
2000 Just Deal (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
1999 Hope Island (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Seth (S03E02)
Jeden chybný krok (S02E19)
1998 Eerie, Indiana: The Other Dimension (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Lovná zvěř (TV seriál)
1997 Knots Landing: Back to the Cul-de-Sac (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1994 Lonesome Dove: The Series (TV seriál)
New York Undercover (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Madison (TV seriál)
Matrix (TV seriál)
1992 Human Target (TV seriál)
Mann & Machine (TV seriál)
Pod africkým nebem (TV seriál)
1990 E.A.R.T.H. Force (TV seriál)
Equal Justice (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Woolly Bullies (S03E11)
The Blu Flu (S03E08)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Vše pro umění (S04E07)
MacGyver (TV seriál)
Děti světla (S05E07)
1988 My Secret Identity (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Whose Choice Is It Anyway? (S03E05)
Best Years of Your Life (S02E20)
Raising Marijuana (S02E19)
další epizody (4)
Pátek třináctého (TV seriál)
The Pirate's Promise (S01E22)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Seance (S04E03)
1987 J.J. Starbuck (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Honor Bound (S02E08)
Besieged: Part 2 (S02E03)
Besieged: Part 1 (S02E02)
další epizody (4)
Wiseguy (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)

Herecká filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2019 Christmas Stars (TV film)
Magical Christmas Shoes (TV film)
The Christmas Chalet (TV film)
2018 Entertaining Christmas (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky