foto

Jódžiró Noda

  • nar. 5.7.1985 (32 let)
    Tokio, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nakimuši šottan no kiseki
Psí ostrov
2015 Toire no Pieta

TV seriály

2017 Hyakumanen no Onnatachi (TV seriál)
2016 Nippon Academy šó (TV seriál)

Dokumentární

2016 Radwimps: Hesonoo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace