foto

Charles Correll

  • nar. 23.1.1944
    California, USA
  • zem. 4.6.2004 (60 let)
    Tarzana, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1997 Nebezpečná podoba (TV film)
Sestřička (TV film)
1996 Únos letu 285 (TV film)
1994 MacGyver: Cesta do zkázy (TV film)
1993 Matka nevěsty (TV film)
Smrt před svítáním (TV film)
1992 Soukromý případ (TV film)
1991 Autorská křeč (TV film)
She Says She's Innocent (TV film)
Smrtící touha (TV film)
Únos Peggy Ann (TV film)
1990 Gunsmoke 2: Poslední Apač (TV film)

TV seriály

2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Mezi plameny (S01E22)
Chemik (S01E13)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
U konce s dechem (S01E07)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Touha po krvi (S03E09)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Chlap jako já (S02E12)
Ellie (S02E10)
2000 Titáni (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Velikonoční králíček (S10E22)
1999 Hvězdná brána (TV seriál)
Rok 1969 (S02E21)
Melrose Place (TV seriál)
Floral Knowledge (S07E32)
Ryan's Choice (S07E28)
They Shoot Blanks, Don't They? (S07E25)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Skrytá hrozba (S10E01)
Schopnost přežít (S09E16)
1998 Sedm dní (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
The Night the Lights Went Out at Melrose (S07E13)
Dr. Jealousy (S07E10)
The World According to Matt (S07E08)
další epizody (10)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Zločiny a přestupky (S08E19)
1997 Hvězdná brána (TV seriál)
Noxové (S01E07)
Melrose Place (TV seriál)
A Bump in the Night (S06E12)
My Little Coma Girl (S06E10)
The Light at the End of the Tumble (S06E06)
další epizody (9)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Santa ví (S08E14)
Jarní kolaps (S07E24)
1996 Melrose Place (TV seriál)
Quest for Mother (S05E12)
Nice Work If You Can Get It (S05E10)
Mission: Interpersonal (S05E08)
další epizody (7)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Na mol (S06E25)
1995 Legend (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Hook, Line and Hayley (S04E13)
Free Kimmy (S04E11)
Amanda Unplugged (S04E09)
další epizody (9)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
Modelky s.r.o. (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Holiday on Ice (S03E15)
Dr. Jekyll Saves His Hide (S03E09)
Non-Sexual Healing (S03E05)
další epizody (7)
1993 Melrose Place (TV seriál)
A Long Night's Journey (S02E02)
Malá sestřička (S01E19)
Právo a pořádek (TV seriál)
Extended Family (S03E11)
1992 Hearts Are Wild (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Kiss the Girls and Make Them Die (S01E04)
MacGyver (TV seriál)
Ukvapený soud (S05E20)
Srdce z oceli (S05E19)
Neviditelný štít (S05E17)
1989 MacGyver (TV seriál)
Maškaráda (S05E06)
Černý květ (S05E03)
Legenda o sv. Růži: 2. část (S05E02)
další epizody (5)
1988 MacGyver (TV seriál)
Na křídlech s modlitbou (S04E04)
Pokrevní bratři (S04E02)
Ohrožený druh (S03E19)
další epizody (4)
1987 Rags to Riches (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Jemná práce (S02E13)
1986 Fortune Dane (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Prolhaný Jack (S02E06)
Božské dítě (S02E04)
Lidský faktor (S02E01)
další epizody (6)
1981 Síla rodu (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Filmy

1990 Tváří v tvář (TV film)
1987 Gunsmoke: Návrat do Dodge (TV film)
Pomsta šprtů 2: Šprti v ráji
1985 Beze stopy (TV film)
Our Family Honor (TV film)
Wallenberg: A Hero's Story (TV film)
1984 Příběh Jesseho Owense (TV film)
Sexuální potěšení
Star Trek III: Pátrání po Spockovi
1983 Missing Pieces (TV film)
1982 National Lampoon a kino
The First Time (TV film)
1981 Hellinger's Law (TV film)
Krásné sny
The Star Maker (TV film)
1980 Gridlock (TV film)
Long Days of Summer, The (TV film)
Věříme v Boha?
1979 Fast Break
Freedom Road (TV film)
Portrét opravdového muže
1978 Dr. Scorpion (TV film)
Real American Hero, A (TV film)
The Critical List (TV film)
Zvěřinec časopisu National Lampoon
1977 The Ransom
1976 Hazard's People (TV film)
Moving Violation

TV seriály

1983 The Renegades (TV seriál)
Vichry války (TV seriál)
1978 Dark Secret of Harvest Home, The (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Kojak (TV seriál)
Podveden smrtí (S04E08)
Vystoupit z temnot (S04E04)
Hra se zákony (S04E03)
další epizody (12)
1975 Baretta (TV seriál)
Switch (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Byl krutý mráz, plál hvězdy jas (S03E15)
Dům modlitby, doupě lupičů (S03E14)
Záruka vrácených peněz (S03E13)
další epizody (22)
Columbo (TV seriál)
Zapomenutá dáma (S05E01)
1974 Kojak (TV seriál)
Zrada (S02E14)
Ruku na srdce a přísahej (S02E13)
Vražda v druhém poschodí (S02E11)
další epizody (6)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky