foto

Raoul Coutard

  • nar. 16.9.1924
    Paříž, Francie
  • zem. 8.11.2016 (92 let)
    Labenne, Nouvelle-Aquitaine, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2001 Divoká nevinnost
1996 Le coeur fantôme
1995 Faut pas rire du bonheur
1993 Zrození lásky
1992 La vie crevée
1990 Bethune: The Making of a Hero
Il gèle en enfer
Kaffeeklatsch
La femme fardée
Les enfants volants
Nachbarschaft
1988 Asijské stigma
Brennende Betten
Nebuďte policajta
Peaux de vaches
1986 Max, má láska
Parachute
1985 Un jour ou l'autre
1984 Děvka
Nebezpečná partie
1983 Křestní jméno Carmen
1982 Passion
1977 Le Crabe-Tambour
1974 Comme un pot de fraises!
1973 Dotěrný chlap
Embassy
Le gang des otages
1972 Le trèfle à cinq feuilles
The Jerusalem File
1971 Explosion, L'
Jsem nevěrný manžel
Les aveux les plus doux
1970 Doznání
La Liberté en croupe
1969 The Southern Star
Z
1968 Nevěsta byla v černém
1967 2 ou 3 choses que je sais d'elle
L'Horizon
La Chinoise
Námořník z Gibraltaru
Week-End
1966 L'espion
Made in U.S.A.
1965 Alphaville
Bláznivý Petříček
Je vous salue, mafia!
Scruggs
Četa 317
1964 Baisers, Les
Banda pro sebe
Hebká kůže
La difficulté d'être infidèle
Nejkrásnější podvody světa
Pán ze společnosti
Vdaná žena
1963 Als twee druppels water
Karabiniéři
Les vacances portugaises
Pohrdání
Vojáček
1962 Et satan conduit le bal
Jules a Jim
La Poupée
Láska ve dvaceti letech
Žít svůj život
1961 Les grandes personnes
Lola
Žena je žena
1960 Petit jour
Střílejte na pianistu
Tire-au-flanc 62
U konce s dechem
1959 Pêcheur d'Islande
Ramuntcho

TV seriály

1992 Maigret (TV seriál)
Maigret a rozkoše noci (E04)

Dokumentární

1968 Rocky Road to Dublin
1961 Kronika jednoho léta
1958 La passe du diable

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Host

TV pořady

1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(25)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace