foto

Raoul Coutard

  • nar. 16.9.1924
    Paříž, Francie
  • zem. 8.11.2016 (92 let)
    Labenne, Nouvelle-Aquitaine, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2001 Divoká nevinnost
1996 Le coeur fantôme
1995 Faut pas rire du bonheur
1993 Zrození lásky
1992 Vie crevée, La
1990 Bethune: The Making of a Hero
Enfants volants, Les
Femme fardée, La
Il gèle en enfer
Kaffeeklatsch
Nachbarschaft
1988 Asijské stigma
Brennende Betten
Nebuďte policajta
Peaux de vaches
1986 Max, má láska
Parachute
1985 Un jour ou l'autre
1984 Děvka
Nebezpečná partie
1983 Křestní jméno Carmen
1982 Passion
1977 Crabe-tambour, Le
1974 Comme un pot de fraises!
1973 Dotěrný chlap
Embassy
Gang des otages, Le
1972 Jerusalem File, The
Trefle a cinq feuilles, Le
1971 Aveux les plus doux, Les
Explosion, L'
Jsem nevěrný manžel
1970 Doznání
Liberté en croupe, La
1969 The Southern Star
Z
1968 Nevěsta byla v černém
1967 Horizon, L'
La Chinoise
Námořník z Gibraltaru
Week-end, Le
2 ou 3 choses que je sais d'elle
1966 Espion, L'
Made in U.S.A.
1965 Alphaville
Bláznivý Petříček
Četa 317
Je vous salue, mafia!
Scruggs
1964 Baisers, Les
Banda pro sebe
Difficulté d'être infidèle, La
Hebká kůže
Nejkrásnější podvody světa
Pán ze společnosti
Vdaná žena
1963 Als twee druppels water
Karabiniéři
Pohrdání
Vacances portugaises, Les
Vojáček
1962 Et satan conduit le bal
Jules a Jim
La Poupée
Láska ve dvaceti letech
Žít svůj život
1961 Les grandes personnes
Lola
Žena je žena
1960 Petit jour
Střílejte na pianistu
Tire-au-flanc 62
U konce s dechem
1959 Pêcheur d'Islande
Ramuntcho

TV seriály

1992 Maigret (TV seriál)
Maigret a rozkoše noci (E04)

Dokumentární

1968 Rocky Road to Dublin
1961 Kronika jednoho léta
1958 Passe du diable, La

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(21)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace