foto

Björn Gustafson

  • nar. 30.11.1934 (84 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Någon annanstans i Sverige
2008 Mellan 11 och 12 (TV film)
2005 Doxa
Lovisa och Carl Michael (TV film)
2002 Utanför din dörr
2000 Jönssonligan spelar högt
1995 Alfred
Jönssonligans största kupp
1994 Pillertrillaren
1992 Jönssonligan & den svarta diamanten
S nejlepšími úmysly
1991 Býk
1989 Jönssonligan på Mallorca
1988 Go'natt herr luffare
Oväder (TV film)
1987 Mälarpirater
1986 De två saliga (TV film)
Jönssonligan dyker upp igen
1985 Pelle Svanslös i Amerikatt
1984 Bill och Hemliga Bolla - vyp.
Jönssonligan får guldfeber
Åke a jeho svět
1983 Hustruskolan (TV film)
P & B
1982 Jönssonligan & DynamitHarry
1981 Kocourek Petřík
1980 Jak se stát milionářem
Margyt 1
Marmeladupproret
Swedenhielms (TV film)
1979 Margyt 2
Min älskade
1977 Friaren som inte ville gifta sig (TV film)
1976 Hallo Baby
1975 Nisse och Greta (TV film)
1974 Vita nejlikan
1973 Emil och griseknoen
1972 Michal dělá pořádek
1971 Emil i Lönneberga
1969 Eriksson
Mej och dej
1968 Badarna
1967 Mördaren - En helt vanlig person
1966 Ormen
1965 Kärlek 65
1964 Är du inte riktigt klok?
1963 Kurragömma
Trasiga änglar (TV film)
1962 En nolla för mycket
Gisslan (TV film)
Krigsmans erinran (TV film)
Sex roller söka en författare (TV film)
Siska - en kvinnobild
1961 En handelsresandes död (TV film)
Ljuva ungdomstid (TV film)
Mr Ernest (TV film)
Pojken i trädet
1959 Sängkammartjuven
1958 Fröken April
Mannekäng i rött
1956 Swing it, fröken!

TV seriály

2019 Enkelstöten (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (5)
2017 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 2 (S04E02)
Episode 1 (S04E01)
2007 Andra Avenyn (TV seriál)
Hotell Kantarell (TV seriál)
Höök (TV seriál)
1996 En fyra för tre (TV seriál)
Torntuppen (TV seriál)
1995 Sjukan (TV seriál)
1991 Den goda viljan (TV seriál)
1986 Studierektorns sista strid (TV seriál)
1984 Hur ska det gå för Pettersson? (TV seriál)
1981 Dubbelsvindlarna (TV seriál)
1979 Alfi tropí hlouposti (TV seriál)
Margyt (TV seriál)
Alva si zatančí a zase budou Vánoce (S02E04)
Jednou nahoře, jednou dole (S02E03)
Velké odvšivování (S02E02)
další epizody (6)
1974 Emil i Lönneberga (TV seriál)
Den stora snöstormen (E13)
Griseknoens märkliga bravader (E12)
Sugga är också galen! (E11)
další epizody (13)
Engeln (TV seriál)
Från A till Ö (TV seriál)
1973 Bílý kamínek (TV seriál)
1970 Frida och hennes vän (TV seriál)
1968 Bombi Bitt och jag (TV seriál)

Dokumentární

2002 Ollebom (TV film)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky