foto

Sílvia Lourenço

  • nar. São Paulo, São Paulo, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Cano Serrado
2017 Gosto Se Discute
2014 Insubordinados
2013 Muž davu
2012 O Gorila
2011 Amor?
2010 Alice: A Última Noite (TV film)
2009 Quanto dura o amor?
2007 Não Por Acaso
Querô
2006 Cheiro do Ralo, O
2003 Contra Todos
2001 Bicho de Sete Cabeças

TV seriály

2018 Assédio (TV seriál)
2016 Condomínio Jaqueline (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Insubordinados
2010 Fucking Different São Paolo

TV seriály

2016 Condomínio Jaqueline (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky