foto

Barbora Andrešicová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Štefánik - Slnko v zatmení (divadelní záznam)
2016 VGBND (studentský film)
2015 Bolo, nebolo (studentský film)
Johančino tajemství (TV film)
Prorok Štúr a jeho tiene (divadelní záznam)
Prvá operácia
2014 Pulp fiction (studentský film)

TV seriály

2019 Delukse (TV seriál)
Operná diva (E03)
2018 Jsem máma (TV seriál)
2017 Divoký Zapadákov (TV seriál)
Za sklem (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Za sklem (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2015 Naši (TV seriál)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
2008 Panelák (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace