foto

Barbora Andrešicová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Štefánik - Slnko v zatmení (divadelní záznam)
2016 VGBND (studentský film)
2015 Bolo, nebolo (studentský film)
Johančino tajemství (TV film)
Prorok Štúr a jeho tiene (divadelní záznam)
2014 Pulp fiction (studentský film)

TV seriály

2018 Jsem máma (TV seriál)
2017 Divoký Zapadákov (TV seriál)
Za sklem (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Za sklem (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2015 Naši (TV seriál)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
2008 Panelák (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace