foto

Jozef Tkáč

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Slovensko 2.0
2013 Colette
2009 Nedodržený slib
2008 Aljona (TV film)
2007 Muzika
2003 Želary

TV seriály

2012 Rodinné prípady (TV seriál)
2003 Záchranáři (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Loupežník (S02E12)

Dokumentární

2011 Slovenské rody (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace