foto

G. Magni Ágústsson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Scintilla
2013 Paříž Severu
2010 Royal Wedding (TV film)
Spodní proud
2006 The Last Winter
2005 Strákarnir okkar
2004 Poslední farma

TV seriály

2019 A Million Little Things (TV seriál)
Goodbye (S01E17)
The Rosary (S01E16)
The Rock (S01E15)
další epizody (7)
2018 A Million Little Things (TV seriál)
Perspective (S01E09)
Fight or Flight (S01E08)
I Dare You (S01E07)
další epizody (8)
Flateyjargátan (TV seriál)
2017 Endeavour (TV seriál)
Lazaret (S04E03)
2014 Pán času (TV seriál)
Into the Dalek (S08E02)
Deep Breath (S08E01)
2013 The Job Lot (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2011 Špion (TV seriál)
2009 Free Agents (TV seriál)
2008 Wallander (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace