foto

Luke de Woolfson

  • nar. 7.3.1976 (43 let)
    Woodbridge, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Forget Me Not
Shank
2009 Best: His Mother's Son (TV film)
Mr. Right
2008 Reverb
2007 Popcorn
2006 Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
2005 Stoned
2002 Bookcruncher
Hra o smrti
2001 Model, Actress, Whatever (TV film)
Pařba
Zatracená noční dřina

TV seriály

2019 Na mušce (TV seriál)
Nice and Neat (S02E02)
Do You Know How to Dispose of a Body? (S02E01)
2018 Trust (TV seriál)
Lone Star (E02)
2008 Criminal Justice (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
2003 Spine Chillers (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
Taktické cvičení (S02E03)
2002 House That Jack Built, The (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vražedný závod (S05E04)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky