foto

Andrej Ščerbinin

  • nar. 25.9.1973 (46 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Udivi meňa (TV film)
2010 Otstavnik 2 (TV film)
Snajper
2009 Otstavnik (TV film)

TV seriály

2020 Buchta Glubokaja (TV seriál)
2017 Akvatorija (TV seriál)
Umri včera (E38)
Veďma (E36)
Vernyje druzja (E32)
další epizody (4)
Svidětěli (TV seriál)
Nězrimyje svjazi (S02E64)
Železnaja ledi (S02E58)
Krajnij pryžok (S02E57)
další epizody (4)
2016 Kuba (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Samoje dorogoje (S02E62)
Vykup (S02E61)
2014 Gastroljory (TV seriál)
Čužoje (TV seriál)
Ženščina v bědě (TV seriál)
2013 Pozyvnoj "Staja" (TV seriál)
Princip Chabarova (TV seriál)
2012 Katěrina 4. Drugaja žizň (TV seriál)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Ně trogajtě jego (S01E15)
Prizrak Vyborgskogo zamka (S01E10)
Kraj obožžennych ikon (S01E08)
další epizody (4)

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Jarik (TV film)

TV seriály

2018 Svoi (TV seriál)
Poltora časa v adu (S02E31)
Prokljatyj dom (S02E26)
Čemodan smerti (S02E02)
další epizody (4)
2016 Takaja rabota (TV seriál)
Něpridumannoje ubijstvo (S02E64)
Echo prošlogo (S02E63)
2014 Ja bolše ně bojus (TV seriál)
Sled Pirani (TV seriál)
2010 Enigma (TV seriál)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Častnoje dělce (S03E06)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Komandirovka v severnyj gorod (S01E20)
Prizrak Vyborgskogo zamka (S01E10)
Kraj obožžennych ikon (S01E08)
další epizody (4)

Skladatelská filmografie

TV seriály

2008 Litějnyj (TV seriál)
Čas pik (S01E04)

Producentská filmografie

TV seriály

2014 Takaja rabota (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky