foto

Thomas Burstyn

  • nar. 1954
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Následníci (TV film)
2012 Dívka vs. Monstrum (TV film)
2010 Avalonská střední (TV film)
Riverworld (TV film)
The Insatiable Moon
2009 Poslední templář (TV film)
2008 Zmije útočí (TV film)
2007 Marco Polo (TV film)
2006 Populace 436
Poslední dny planety Země (TV film)
Syn draka (TV film)
2004 Uvidíme na žíněnce (TV film)
2003 Full-Court Miracle (TV film)
Hoši z County Clare
Ztráta souvislostí
Závody motokár
2002 Funkhousers, The (TV film)
2001 Poslední šance (TV film)
Walking Shadow (TV film)
2000 Balík peněz
Hlavní cíl (TV film)
Na mrtvém bodě (TV film)
Strašidelná vila
Závod s časem (TV film)
1998 Když utichly trumpety (TV film)
Manželství z rozumu (TV film)
Netvor (TV film)
Nevinná vražedkyně (TV film)
1997 Pilní zloději
Vražedné ticho (TV film)
Ztracený poklad Dos Santos (TV film)
1996 Svůdná nenávist (TV film)
Šílený kůň (TV film)
1995 Deadly Love (TV film)
Freeman - plačící drak
Smrtelná léčba
Tajemství pod vodou
1994 Andre
1993 Jen spi, malá... (TV film)
Lhářka prolhaná (TV film)
Lotus Eaters, The
V zajetí ledu
1992 Slepcova lest (TV film)
Zločinecké způsoby (TV film)
Ztracené dítě (TV film)
1991 Empire City (TV film)
Nebezpečná hra na vojáky
Nejvyšší pocta (TV film)
She Stood Alone (TV film)
Silent Motive (TV film)
1990 Dreamer of Oz, The (TV film)
1989 Cold Front
Edge, The (TV film)
Gepard
Noční procházka (TV film)
1988 Leap of Faith (TV film)
Liberace (TV film)
Slíbený zázrak (TV film)
1987 Bludičky (TV film)
Porušený slib (TV film)
Pulec a velryba
1986 Mr. Wrong
Rodný syn
1984 Božská těla
1983 Lost Tribe, The

TV seriály

2019 Snowpiercer (TV seriál)
2018 Salvation (TV seriál)
Celebration Day (S02E11)
The Manchurian Candidate (S02E09)
The Madness of King Tanz (S02E07)
další epizody (6)
2016 Hell on Wheels (TV seriál)
61 Degrees (S05E10)
Return to the Garden (S05E09)
Two Soldiers (S05E08)
2014 Hope and Wire (TV seriál)
Hell on Wheels (TV seriál)
Two Trains (S04E09)
Under Color of Law (S04E08)
2013 Defiance (TV seriál)
Everything Is Broken (S01E12)
Past Is Prologue (S01E11)
The Bride Wore Black (S01E10)
další epizody (11)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Bridges (S01E10)
My Best Friend's Prenup (S01E09)
Ultravinyl (S01E08)
další epizody (9)
Underbelly: Land of the Long Green Cloud (TV seriál)
2007 Tin Man (TV seriál)
2005 Terminal City (TV seriál)
2004 4400 (TV seriál)
Bílé světlo (S01E05)
Zkouška ohněm (S01E04)
Shromáždění (S01E03)
další epizody (5)
2001 All Souls (TV seriál)
1998 Bůžek lásky (TV seriál)
1995 The Client (TV seriál)
1991 Monkey House (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
The Crowd (S01E03)
Marionettes, Inc. (S01E01)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)
1981 Tales of the Klondike (TV seriál)

Dokumentární

2015 Some Kind of Love
2009 This Way of Life

TV pořady

1981 SCTV Network 90 (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2015 Defiance (TV seriál)
Of a Demon in My View (S03E11)

Dokumentární

2015 Some Kind of Love
2009 This Way of Life
2007 One Man, One Cow, One Planet

Producentská filmografie

Dokumentární

2012 Red White Black & Blue

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace