foto

Kana Kurašina

  • nar. 23.12.1987 (30 let)
    Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ai Ai Gasa
2017 Sangacu no lion kóhen
Sangacu no lion zenpen
2016 Činjúki
2015 Saigo no šónin (TV film)
2014 奇跡の教室 (TV film)
2013 Dži, extreme, sukijaki
Ikkjú-san 2 (TV film)
Kizzu ritân: Saikai no toki
Minasan, sajónara
Mizuki Šigeru no gegege no kaidan (TV film)
Tôku de zutto soba ni iru
2012 Yaa ni naru hi - toba tôshijima paradise (TV film)
Yume uru futari
2011 Hanako no Nikki
2010 Sazae-san 2 (TV film)
2009 Bokutači to Čúzai-san no 700 niči sensó
Sazae-san (TV film)
2008 Sunadokei
Sûpâkabu
2007 Grow

TV seriály

2017 Haru ga Kita (TV seriál)
Kanjo Hachi Gosen (TV seriál)
Keidži 7nin (TV seriál)
Okusama wa, toriacukai čúi (TV seriál)
Ubai Ai, Fuyu (TV seriál)
2016 Kain to Aberu (TV seriál)
Keidži 7nin (TV seriál)
2015 Keidži šičinin (TV seriál)
Tenshi no Knife (TV seriál)
Zannenna Otto (TV seriál)
2014 Coffee-ya no Hitobito (TV seriál)
Dark Suit (TV seriál)
First Class 2 (TV seriál)
Smoking Gun: Ketteiteki šóko (TV seriál)
Suikjú Jankísu (TV seriál)
2013 Jorozu uranaidokoro onmjója e jókoso (TV seriál)
Kagi no nai Yume wo Miru (TV seriál)
dinner (TV seriál)
2012 Hana no Zubora Meshi (TV seriál)
Mósó sósa (TV seriál)
Mō Ichido Kimi ni, Propose (TV seriál)
2011 Bartender (TV seriál)
Džidankóšónin Gota keši (TV seriál)
Namae o nakušita megami (TV seriál)
Shimei to Tamashii no Limit (TV seriál)
Soredemo, Ikite Yuku (TV seriál)
Watashi ga Ren'ai Dekinai Riyū (TV seriál)
2010 Mother (TV seriál)
Odžiičan wa 25-sai (TV seriál)
2009 Werukame (TV seriál)
2007 Elite Yankee Saburo (TV seriál)

TV pořady

2008 Šabekuri 007 (TV pořad)
2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1982 Waratte iitomo! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace