foto

Kana Kurašina

  • nar. 23.12.1987 (32 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Doctor Y - Gekai Kaji Hideki
2018 Aiaigasa
Mario: AI no jukue (TV film)
2017 Sangacu no lion kóhen
Sangacu no lion zenpen
2016 Činjúki
2015 Saigo no šónin (TV film)
2014 奇跡の教室 (TV film)
2013 Dži, extreme, sukijaki
Ikkjú-san 2 (TV film)
Kizzu ritân: Saikai no toki
Minasan, sajónara
Mizuki Šigeru no gegege no kaidan (TV film)
Tôku de zutto soba ni iru
2012 Jume uru futari
Yaa ni naru hi - toba tôshijima paradise (TV film)
2011 Hanako no Nikki
2010 Sazae-san 2 (TV film)
2009 Bokutači to Čúzai-san no 700 niči sensó
Sazae-san (TV film)
2008 Sunadokei
Sûpâkabu
2007 Grow

TV seriály

2020 Nenávist: Počátky (TV seriál)
2019 Mirror twins (TV seriál)
Poison daughter, holy mother (TV seriál)
My dearest (E06)
Jasašii hito (E05)
Best friend (E04)
další epizody (6)
Tokusacu gagaga (TV seriál)
Suki na mono wa suki (E07)
Haha no kimoči (E06)
Umi no džikan (E05)
další epizody (7)
Tókjó nidžúsan-ku onna (TV seriál)
Šibuja-ku no onna (E01)
Keidži 7nin (TV seriál)
Episode 10 (S05E10)
Episode 9 (S05E09)
Episode 8 (S05E08)
další epizody (10)
2018 Oretača jókai ningen G (TV seriál)
Seigi no Se (TV seriál)
Keidži 7nin (TV seriál)
Episode 10 (S04E10)
Episode 9 (S04E09)
Episode 8 (S04E08)
další epizody (10)
2017 Haru ga Kita (TV seriál)
Kanjo Hachi Gosen (TV seriál)
Okusama wa, toriacukai čúi (TV seriál)
Oretača jókai ningen (TV seriál)
Otoko no Misao (TV seriál)
Ubai Ai, Fuyu (TV seriál)
Keidži 7nin (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (10)
2016 Kain to Aberu (TV seriál)
Keidži 7nin (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
další epizody (9)
2015 Keidži 7nin (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (9)
Tenshi no Knife (TV seriál)
Zannenna Otto (TV seriál)
2014 Coffee-ya no Hitobito (TV seriál)
Dark Suit (TV seriál)
First Class 2 (TV seriál)
Smoking Gun: Ketteiteki šóko (TV seriál)
Suikjú Jankísu (TV seriál)
2013 Jorozu uranaidokoro onmjója e jókoso (TV seriál)
Kagi no nai jume o miru (TV seriál)
dinner (TV seriál)
2012 Hana no Zubora Meshi (TV seriál)
Mósó sósa (TV seriál)
Mō Ichido Kimi ni, Propose (TV seriál)
2011 Bartender (TV seriál)
Džidankóšónin Gota keši (TV seriál)
Namae o nakušita megami (TV seriál)
Soredemo, Ikite Yuku (TV seriál)
Watashi ga Ren'ai Dekinai Riyū (TV seriál)
Šimei to tamašii no limit (TV seriál)
2010 Mother (TV seriál)
Odžiičan wa 25-sai (TV seriál)
2009 Werukame (TV seriál)
2007 Elite Yankee Saburo (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Šabekuri 007 (TV pořad)
2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1982 Waratte iitomo! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky