foto

Breck Eisner

  • nar. 24.12.1970 (46 let)
    California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Do Hollywoodu vstoupil jako syn špičkového producenta Michaela Eisnera a reklamní režisér. Na velkém plátně se zviditelnil dobrodružnou podívanou Sahara, v níž Matthew McConaughey zahrál na indiana-jonesovskou notu. V televizi režiséroval mimo jiné sci-fi minisérii Uneseni.

Zdroj: HCE

Režijní filmografie

Filmy

2018 Manhunt
2015 Poslední lovec čarodějnic
2010 Podivní
2006 Beyond (TV film)
2005 Sahara
2003 Zločinné myšlenky
2000 Neviditelný (TV film)
1996 Recon

TV seriály

2017 The Expanse (TV seriál)
Doors & Corners (S02E02)
Safe (S02E01)
2008 Podstata strachu (TV seriál)
2002 Uneseni (TV seriál)
2000 Neviditelný (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Recon

Herecká filmografie

Filmy

1999 Auteur Theory, The

Dokumentární

2002 Inside Taken
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace