foto

José Gerel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Bébé à tout prix
L'atente
2013 The bague
2012 Ablations
Le clown de Belleville
2011 Životní šance
2010 Zítra se vdávám (TV film)
2005 Čestní muži žijí ve Francii
1999 Pascal et la vieille dame
1996 Chassés-croisés (TV film)

TV seriály

2019 Matteï, Brigade des Mineurs (TV seriál)
Le Revers de la médaille - Partie 2 (S06E06)
Le Revers de la médaille - Partie 1 (S06E05)
Sugar Daddy (S06E04)
další epizody (4)
2016 Chérif (TV seriál)
Sans appel (S03E08)
Jusqu'à la dernière seconde (S03E07)
A la folie (S03E04)
další epizody (6)
2015 Chérif (TV seriál)
Et Associés (S02E10)
Au feu (S02E09)
A ma fille (S02E08)
další epizody (10)
2013 Chérif (TV seriál)
Blackjack (S01E08)
Reine d'un jour (S01E07)
Diagnostic : meurtre (S01E06)
další epizody (8)
2009 Histoires de vies (TV seriál)
Lovec (TV seriál)
Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Ah ! La belle vie (S02E06)
Le Temps des épreuves (S02E05)
Grosse déprime (S02E04)
další epizody (6)
2008 Policajti (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Meurtres aveugles (S03E04)
Faute de goût (S03E02)
La Piste aux étoiles (S03E01)
2006 David Nolande (TV seriál)
2002 Groupe flag (TV seriál)
Père et maire (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2013 Chérif (TV seriál)
Injustice (S01E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace