foto

Lotti Törnros

  • nar. 22.8.1972 (47 let)
    Malmö, Malmöhus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Holub seděl na větvi a rozmýšlel o životě
2012 Arne Dahl: Zlá krev (TV film)
Výpadky proudu
2010 Spolehni se

TV seriály

2016 Syrror (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
2006 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Gamen (S03E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace