foto

Nelson Cragg

  • nar. 7.4.1978 (42 let)
    Fairfax, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Nepolapitelní
2011 Aréna
2010 Victim
2009 The Canyon
2008 Pod kůží
Retribution
2007 Boogeyman 2
ELI
2006 Marcus
Mei
Razor Sharp
Special
Theater 13
2005 Sacrifice
Zpovědní tajemství
2004 Taking, The

TV seriály

2019 Politik (TV seriál)
Harringtonova komoda (S01E02)
2018 Pose (TV seriál)
Vstup (S01E02)
Pilotní díl (S01E01)
American Crime Story (TV seriál)
Pátrání (S02E02)
2017 Zlá krev (TV seriál)
Zbytečné nepřátelství (S01E08)
Zavržená (S01E07)
Hororové stařeny (S01E06)
další epizody (8)
2016 American Crime Story (TV seriál)
Verdikt (S01E10)
Dar z nebes (S01E09)
Uvězněná porota (S01E08)
další epizody (10)
Containment (TV seriál)
Pilot (E01)
American Horror Story (TV seriál)
Kapitola třetí (S06E03)
Kapitola druhá (S06E02)
Kapitola první (S06E01)
2015 Ničemové (TV seriál)
Pilot (E01)
2014 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
1984 (S01E10)
Up Helly Aa (S01E09)
The 214s (S01E08)
další epizody (10)
2012 Jak prosté (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Volba (S02E12)
In memoriam (S02E11)
Zlomená srdce (S02E10)
další epizody (12)
2011 Terra Nova (TV seriál)
Nový začátek, část druhá (E02)
Nový začátek, část první (E01)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Marine One (S01E12)
Vesta (S01E11)
Kongresman Brody (S01E10)
další epizody (12)
Perníkový táta (TV seriál)
V rohu (S04E06)
Brokovnice (S04E05)
2010 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Odpočítávání: část druhá (E22)
Odpočítávání: část první (E21)
Sbohem žlutá dlážděná cesto (E18)
další epizody (6)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Oznámení (E10)
Věřit (E09)
Strašidla a příšery (E06)
další epizody (5)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Hra o všechno (S09E24)
Vlak na věčnost (S09E22)
Návštěvníci (S09E20)
další epizody (8)
2008 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Mladík a jeho ságo (S09E08)
Všechno ostatní nech plavat (S09E05)
Jsme jedné krve (S09E04)
další epizody (8)
2007 30 Days of Night: Blood Trails (TV seriál)
Devil's Trade (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Pose (TV seriál)
Dávat a dostávat (S01E03)
American Crime Story (TV seriál)
Pátrání (S02E02)
2016 American Horror Story (TV seriál)
Kapitola pátá (S06E05)

Herecká filmografie

TV seriály

2016 American Crime Story (TV seriál)

Fanoušci tvůrce