foto

Aleksandra Odic

  • nar. 1982

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Tango (studentský film)
2010 Nachtschicht - Das tote Mädchen (TV film)
Tatort - Der Schrei (TV film)
2008 Die Helden aus der Nachbarschaft

TV seriály

2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Sprengstoff (S15E02)
2012 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Tote im Wald (2) (S11E24)
Die Tote im Wald (1) (S11E23)
2007 Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
Post Mortem (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2003 Nachtschicht (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2017 Kineski zid

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky