foto

Nicholas D. Knowland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 England Is Mine
2014 Pestrobarvec petrklíčový
2012 Berberian Sound Studio
2007 Eurydice... She, So Beloved
2006 Nekonečná spravedlnost
2005 Ladič pian zemětřesení
2002 Mexicano
Ve službách gangstera
2000 Duet
Je t'aime John Wayne
Storm Damage (TV film)
1999 Josef a jeho skvostný plášť
Šimon Mág
1998 Jinnah
1996 Final Passage, The (TV film)
Fragile Heart, The (TV film)
1995 Bliss (TV film)
Institut Benjamenta
Nervous Energy
1994 Strážce moudrosti (TV film)
1993 Barbaři za branou (TV film)
Closing Numbers
Strange Fish
1992 Immaculate Conception
The Dying of the Light (TV film)
Wild West
1991 Separate But Equal (TV film)
1990 The Children
1989 Cesta kolem světa za 80 dní (TV film)
Dead Dream of Monochrome Men
1988 Testimony
Vražda Mary Phaganové (TV film)
1987 Playing Away
1986 Anastázie (TV film)
Ping Pong
1985 God Rot Tunbridge Wells!
1984 Last Day of Summer (TV film)
Puccini (TV film)
1981 Death in Venice (TV film)
Recluse
1980 Death of a Princess (TV film)
Schiele in Prison
The Great Rock 'n' Roll Swindle
1972 Alf Garnett Saga, The
1971 Secrets
1970 Apotheosis

TV seriály

2008 Criminal Justice (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
2006 Robin Hood (TV seriál)
2005 ShakespeaRe-Told (TV seriál)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
2002 Profil vraha (TV seriál)
1997 Crime Traveller (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Štěnice (TV seriál)
1991 Orchestra! (TV seriál)

Dokumentární

1994 War of the Worlds: Great Books, The
1980 The Alternative Miss World
1978 Europe After the Rain
1972 Born to Boogie
1970 London Rock
1969 Honeymoon
1964 National Geographic Specials (TV seriál)
1963 World in Action (TV seriál)

TV pořady

1978 The South Bank Show (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace