foto

Michael Galeota

  • nar. 28.8.1984
    Smithtown, Long Island, New York, USA
  • zem. 10.1.2016 (31 let)
    Glendale, Kalifornie, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Nezvěstný syn
2000 To ani nemůže být nebe
1998 Magic Jersey (TV film)
1996 Chřestýši (TV film)
Klub detektivů
1995 Zmatkář
1994 Secret Santa
1991 Women & Men 2: In Love There Are No Rules (TV film)

TV seriály

2001 Express Yourself (TV seriál)
1999 The Jersey (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Ally McBealová (S01E01)
Bailey Kipper's P.O.V. (TV seriál)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Tyhle dny (S02E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace