foto

Rainer Piwek

  • nar. 1965
    Bonn, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Größer als im Fernsehen (TV film)
2018 13 Uhr mittags (TV film)
Sarah Kohr - Mord im Alten Land (TV film)
2017 Am Ruder (TV film)
2016 Frau Pfarrer & Herr Priester (TV film)
Solo für Weiss – Die Wahrheit hat viele Gesichter (TV film)
2015 Léto u Mazurských jezer (TV film)
Tatort: Ätzend (TV film)
Täterätää! Die Kirche bleibt im Dorf 2
2014 Ein offener Käfig (TV film)
Léto v Amsterdamu (TV film)
Neben der Spur - Adrenalin (TV film)
2013 Táta na zkoušku (TV film)
2012 Der Fall Jakob von Metzler (TV film)
Nägel mit Köppen (TV film)
Tatort - Todesschütze (TV film)
Weihnachten... ohne mich, mein Schatz! (TV film)
Život není med
2011 Fischer fischt Frau (TV film)
Heimatgeschichten - Die Heidekönige (TV film)
Samba Lolek Jr (studentský film)
2010 Blackout (TV film)
Die Auflehnung (TV film)
Inga Lindström: Láska s vůní čokolády (TV film)
2009 Cesta za svobodou (TV film)
Ein Dorf sieht Mord (TV film)
Pštrosí štěstí (TV film)
2008 Die Lüge (TV film)
Mörderischer Norden - Der Tote in der Mauer (TV film)
O statečném krejčíkovi (TV film)
Srdce z čokolády (TV film)
Was wenn der Tod uns scheidet?
2007 Das Geheimnis meiner Schwester (TV film)
Der Blinde Fleck
Elvis und ich (studentský film)
Fast ein Volltreffer (TV film)
GG 19 - Eine Reise durch Deutschland in 19 Artikeln
Místo činu: Bezejmenná dívka (TV film)
Tatort - Blutsbande (TV film)
2005 Das Geheime Leben meiner Freundin (TV film)
Gegen jedes Risiko (TV film)
Solo für Schwarz - Tod im See (TV film)
Vyznání lásky (TV film)
Vzdušný most (TV film)
2004 Das Konto (TV film)
Doppelter Einsatz - Die Wahrheit stirbt zuletzt (TV film)
Tatort - Abschaum (TV film)
V cizím těle (TV film)
2003 Himmelfahrt
Místo činu - Slunce a bouře (TV film)
Místo činu: Brémy - Řeznická láska (TV film)
Weihnachten im September (TV film)

TV seriály

2020 Der Lehrer (TV seriál)
Magen-Darm muss man wollen (S08E08)
Hast du mich grad' Nazi genannt?! (S08E07)
Was hat mich verraten, der Rollstuhl? (S08E06)
další epizody (7)
2019 Der Lehrer (TV seriál)
Und ich dachte schon, ich bin der Idiot ... (S08E01)
...nimm dein Schwert mit! (S07E10)
Kleiner Tipp, werd' besser 'n besserer Lügner...! (S07E09)
další epizody (10)
2018 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Fohlenherz (S07E08)
Zickenalarm (S07E04)
Der Lehrer (TV seriál)
Immer schön auf die Regeln pochen...und sie dann brechen! (S07E01)
Und es war le-gen-där! (S06E12)
Meinste so'n Tumor fragt erstmal nach'm Perso? (S06E11)
další epizody (12)
2017 Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und die wilde Nacht (E05)
Dům plný zvířátek (TV seriál)
Voodoo-Hühner (2) (S06E13)
Voodoo-Hühner (1) (S06E12)
Der Lehrer (TV seriál)
Ganz der Papa! (S05E13)
Wusste gar nicht, dass Sie so'ne Dramaqueen sind (S05E11)
Ist es der Jagdtrieb, weil Säbelzahntiger ausgestorben sind? (S05E08)
další epizody (9)
SOKO Wismar (TV seriál)
Der Moort (S15E01)
2016 Der Lehrer (TV seriál)
Die 1-1-2 ist so viel leichter zu merken (S04E13)
Sie mieser... Schuft (S04E12)
Like in a fucking French Movie ... so unverkrampft (S04E11)
další epizody (13)
2015 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Stará kletba (E02)
Der Lehrer (TV seriál)
Sex? Wir? Pff! (S03E10)
Deine DNS, Dein Job! (S03E09)
Ich glaub', Du bist hier das Problemkind (S03E08)
další epizody (9)
2014 Heiter bis tödlich - Monaco 110 (TV seriál)
Neben der Spur (TV seriál)
Der Lehrer (TV seriál)
Oh Gott, es ist eine Liebesgeschichte (S02E08)
Kann ich hier mobben? (S02E06)
Wieder so ein fieser Vollmer-Trick (S02E05)
další epizody (4)
2013 Die Kirche bleibt im Dorf (TV seriál)
Der Lehrer (TV seriál)
Elektroschocker, Pfefferspray und ein SEK vor der Tür (S02E03)
Wird das jetzt ein Date? (S02E02)
Ich hab' ja gesagt, ich bin Lehrer (S02E01)
2012 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Mit dem Dolche im Gewande (E08)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Das nennt man Camping (S02E10)
2011 Stralsund (TV seriál)
Ausser Kontrolle (E02)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Die Prophezeiung (S08E07)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
Britta (S01E09)
Corinna (S01E08)
Leon (S01E07)
další epizody (9)
Policie Hamburk (TV seriál)
Doppelleben (S04E08)
Nachtschicht (TV seriál)
Blutige Stadt (E06)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Miss-Wahl (E19)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
Unter anderen Umständen (E01)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Mord auf Rezept (E07)
Wilsberg (TV seriál)
Callgirls (E16)
2005 Die Gerichtsmedizinerin (TV seriál)
Krimi.de (TV seriál)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Superzahl: Mord (E06)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
Das Duo (TV seriál)
Falsche Träume (E07)
Bella Block (TV seriál)
Das Gegenteil von Liebe (E15)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky