foto

Ryan Hill

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2012 Americký transgender (TV film)
2011 Vykoupení nahého generála
2010 Kolumbova prokletá kolonie (TV film)
Ostraha hranic (TV seriál)
2009 Američtí maršálové: Operace Falcon (TV film)
2007 Zelené barety pod palbou (TV film)
2006 Uvnitř (TV seriál)
2005 Je to možné? (TV seriál)
Nebezpečná setkání (TV seriál)
1994 Divy minulosti (TV seriál)
1985 Průzkumník (TV seriál)

TV pořady

2009 Těžké časy (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2005 Border Jumpers (TV film)
2002 Wide Angle (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky