foto

Kaz Garas

  • nar. 4.3.1940 (80 let)
    Kaunas, Litva, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Zátoka ticha
2003 Skin Horse, The
1999 To dítě není moje (TV film)
1996 Netvor z hlubin (TV film)
1995 Láska navzdory osudu (TV film)
Pirani útočí (TV film)
1994 Dráha střely: Velká šance
Puppet Master 5: The Final Chapter
1991 Death Falls
1987 Cameo by Night (TV film)
Fast Gun
1985 Naked Vengeance
The Devastator
1984 Poslední mise
1982 Massarati and the Brain (TV film)
1977 Murder in Peyton Place (TV film)
1975 Half a House
Last Hours Before Morning (TV film)
1974 Wonder Woman (TV film)
1972 Ben
1971 City, The (TV film)
Šerif (TV film)
1969 Muž, který se mi líbí
1967 Last Safari, The

TV seriály

1997 Pohotovost (TV seriál)
Když se ucho utrhne (S04E04)
1979 Wonder Woman (TV seriál)
Going, Going, Gone (S03E13)
1977 V ulicích San Francisca (TV seriál)
The Canine Collar (S05E24)
1974 V ulicích San Francisca (TV seriál)
Bird of Prey (S03E11)
Inferno (S02E20)
1973 V ulicích San Francisca (TV seriál)
The Albatross (S01E24)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Twenty-Four Karat Kill (S01E07)
Strange Report (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky