foto

Enrique San Francisco

  • nar. 10.3.1955 (65 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 4 latas
2018 Sin rodeos
2007 Krize masožravců
2006 Hloupá dáma
2005 Hot Milk
Sinfín
2004 El chocolate del loro
2001 Naděje a zklamání
1999 Paříž-Timbuktu
Pepe Guindo
1996 Adiós, tiburón
Gran Slalom
Leyenda de Balthasar el Castrado, La
Pintadas
Razones sentimentales
Una piraña en el bidé
1995 Belmonte
Hotel y domicilio
Ley de la frontera, La
Seductor, El
Todos a bordo (TV film)
1994 Enciende mi pasión
Mujer de tu vida 2: La mujer gafe, La (TV film)
Mujer de tu vida 2: La mujer vacía, La (TV film)
1993 Akce Mutant
Tirano Banderas
1992 Orchestr klub Virginia
1991 Fuente de la edad, La
Ohromený král
Tramontana
1990 Mujer de tu vida: La mujer perdida, La (TV film)
Pareja enloquecida busca madre de alquiler
1989 Amanece, que no es poco
Baile del pato, El
1987 El pecador impecable
1986 Orden cómico, El
Rey y la reina, El (TV film)
1984 Todo va mal (TV film)
1983 El pico
Percusión
1982 Colegas
Estoy en crisis
1981 7 calles
Maravillas
Mujer del ministro, La
1980 Navajeros
1979 Ernesto
Jaque a la dama
Larga noche de los bastones blancos, La
1978 Arriba Hazaña
Las truchas
Retención, La
1977 Jsem ještě chlapík
1976 Plaza, La
1973 Crímenes de Petiot, Los
1969 Jutrzenka
Vyděděnec
1968 La banda del Pecas
1967 El aprendiz de clown
1966 Arte de casarse, El
1964 Fin de semana
Tres gorriones y pico
1963 Globo azul, El
Llegar a más
1962 Diferente
Héroes de blanco

TV seriály

2002 Paso adelante, Un (TV seriál)
1999 Condenadas a entenderse (TV seriál)
Ellas son así (TV seriál)
Vértigo (TV seriál)
1998 Periodistas (TV seriál)
1995 Pepa y Pepe (TV seriál)
1994 Colegio mayor (TV seriál)
Compuesta y sin novio (TV seriál)
1993 Los ladrones van a la oficina (TV seriál)
1990 Eva y Adán, agencia matrimonial (TV seriál)
VIP noche (TV seriál)
1985 Página de sucesos (TV seriál)
1984 Bola de cristal, La (TV seriál)
Proceso a Mariana Pineda (TV seriál)
1978 Juglar y la reina, El (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
1974 Libros, Los (TV seriál)
Original (TV seriál)
Pícaro, El (TV seriál)
1968 Cuentos y leyendas (TV seriál)
1966 Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Dokumentární

2018 Quinqui Stars
2010 Un cine como tú en un país como éste - a.z.
1995 Un sueño de cine. Homenaje a Ana Belén (TV film)

Host

TV pořady

2007 Memòries de la tele (TV pořad)
2006 Hormiguero, El (TV pořad)
Nada x aquí (TV pořad)
2004 VI premios ATV (TV pořad)
2002 XVI premios Goya (TV pořad)
1994 VIII premios Goya (TV pořad)
1972 Un, dos, tres... responda otra vez (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky