foto

György Kovács

  • nar. 4.2.1942 (78 let)
    Budapest, Maďarské království

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2013 A régi házban (TV film)
2012 Aglaja
2011 A halálba táncoltatott leány
2010 Vespa
2009 Katalin Varga
2008 Casting minden
2005 Az igazi Mikulás
Történetek az elveszett birodalomból (TV film)
2004 Hóesés a Vizivárosban (TV film)
2003 A Szent Lörinc folyó lazacai
Vagabond
2002 A hídember
2001 Csocsó, avagy éljen május elseje!
Jejich ostrov
2000 Egyszer élünk
Kouzlo půvabu
Werckmeisterovy harmonie
1999 A tekerőlantos naplója
Az alkimista és a szüz
Gengszterfilm
1998 Ámbár tanár úr
1997 A miniszter félrelép
Balekok és Banditák
1996 Rossz orvos, A
Szamba
Törvénytelen
1995 Csókkal és körömmel
Ébredés
Červený kolibřík
1994 Satanské tango
1993 Anna filmje
Nikdy nezemřeme
Senkiföldje - Dieu N'Existe Pas
1992 Európa kemping
Milá Emo, drahá Bětko
Roncsfilm
Video Blues
Vörös vurstli
Ördög vigye
1991 Itt a szabadság!
1990 Könnyű vér
Potyautasok
Tutajosok
1989 Az új földesúr
Miss Arizona
Vadon
1988 Mr. Universe
Soha, sehol, senkinek!
1987 Érzékeny búcsú a fejedelemtől
1985 Csak egy mozi
Navrtávač děr
Salva pro černého buvola
1984 Král Štěpán
1983 Lehké ublížení na těle
Šťastný Daniel
1982 Srdeční problémy
Sup
1981 Ripacsok
Rocková skupina Pes Plešatec
1980 Dědičky
Kojak Budapesten
Tullivapaa avioliitto
1979 Každou středu
Setkání s Markem
1978 Dvě ženy
Dóra jelenti
Dübörgő csend
Konečně jsem doma
Nem élhetek muzsikaszó nélkül
Osmdesát husarů
Černý pasažér
1977 Čert bije svou ženu
1976 Devět měsíců
Fantómovy dukáty
Krasavci a blázni
Rudé rekviem
1975 Adopce
Auto
Chléb a cigareta
Utolsó tánctanár, Az (TV film)
1974 Egy kis hely a nap alatt
1973 Hasičská ulice 25
Petőfi '73
Výdech
Álljon meg a menet!
1971 V městě čeká láska
1970 Rozsudek
Szép leányok, ne sírjatok!
Sázka na iluze
1969 Chlapci z Pavelské ulice
1967 Temná ulička

TV seriály

1995 Patika (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
další epizody (10)
1994 Patika (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
1973 Tajemství staré šachty (TV seriál)
Amelyben bizonyossá válik, hogy az nevet, aki utoljára nevet (E05)
Amelyben semmi sem a várakozásnak megfelelően történik (E04)
Amelyben megjelenik Tivadar és még valaki (E03)
další epizody (5)

Dokumentární

2016 Az ismeretlen Perczel Zita
1998 Egy szabad ember I-II.
Gyógyszer(gy)árak titkai
1996 Mondani a mondhatatlant: Elie Wiesel üzenete
1995 Lássuk a Hortobágyot…
1985 A búcsú
A képpé varázsolt idõ
1982 Noé bárkái
1981 Koncert, A
1977 Kilencedik emelet
Szocioportré
1976 Még és már
1975 Az egyedi eset természetrajza
Fogadalomtétel
Jutalomutazás
Magányosok klubja
Nyár
Ősz
1974 Anyaság
1973 Nevelésügyi sorozat I.- V.
Theatrum Hungaricum
1972 A Kertész utcaiak
Egy a szívem, egy a párom
Küldöttválasztás
Tengerszint feletti magasság
Valami mást!

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1982 Sup

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky