foto

Ian Gilmour

  • nar. 1955
    Nový Zéland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2005 Kobylky nesou smrt (TV film)
2001 Tajné operace na základně Rubicon (TV film)
1999 Joe Wilkinson
1986 Double Sculls

TV seriály

2011 Kámošky až za hrob (TV seriál)
2010 Taneční akademie (TV seriál)
2005 Headland (TV seriál)
Last Man Standing (TV seriál)
2004 Cooks, The (TV seriál)
2002 Bootleg (TV seriál)
Flatland (TV seriál)
McLeodovy dcery (TV seriál)
Štvanice (S02E12)
Bouřlivák (S02E11)
2000 Ztracený svět (TV seriál)
Absolute Power (S01E13)
1999 Pán šelem (TV seriál)
1998 Tales of the South Seas (TV seriál)
1997 Bullpitt! (TV seriál)
State Coroner (TV seriál)
1996 Mrazivé příběhy (TV seriál)
Vodní krysy (TV seriál)
1995 Bordertown (TV seriál)
Delfín Flip (TV seriál)
1994 Škola zlomených srdcí (TV seriál)
1993 Newlyweds (TV seriál)
Snowy (TV seriál)
1992 New Adventures of Black Beauty, The (TV seriál)
Phoenix (TV seriál)
1990 Skirts (TV seriál)
1986 The Flying Doctors (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1989 Malpractice (TV film)
1988 First Kangaroos, The
Výkřik ve tmě
1987 Room to Move (TV film)
1985 Coca-Cola Kid
1984 Boy Who Had Everything, The
One Night Stand
Silver City
Undercover
1983 Going Down
1981 A Dangerous Summer
Rusty Bugles (TV film)
1979 Just Out of Reach
Now and Then
Ride on Stranger (TV film)
Rozzlobená jednotka
1978 Mouth to Mouth
Zpěv o Jimmiem Blacksmithovi

TV seriály

1986 The Challenge (TV seriál)
1985 Winners (TV seriál)
1983 Waterloo Station (TV seriál)
1980 Kingswood Country (TV seriál)
1979 Place in the World, A (TV seriál)
Prisoner (TV seriál)
1974 Box, The (TV seriál)

Dokumentární

1953 Panorama (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace