foto

Danny James

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Out of Liberty
2017 Ďábelská dohoda (TV film)
2016 Adopting Trouble
Alienate
Ochránce spravedlnosti
2014 BlackJacks
The Christmas Dragon
2012 Guns, Girls and Gambling
Osombie
2011 Redemption

TV seriály

2018 The Outpost (TV seriál)
The Colipsum Conundrum (S01E07)

Dokumentární

2013 Zlatá horečka (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Stop Pepper Palmer

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Stop Pepper Palmer

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky