foto

Harald Hamrell

  • nar. 13.12.1960 (58 let)
    Uppsala, Uppsala län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Arne Dahl: Misterioso (TV film)
2007 En spricka i kristallen (TV film)
2001 Det polska korset (TV film)
Ensamrummet (TV film)
2000 Čarodějnice v rodině
1996 Vinterviken
1994 Den vite riddaren (TV film)
1988 Scener ur ett handfats liv

TV seriály

2017 Restaurant (TV seriál)
Naděje (S01E10)
Žena v domácnosti (S01E09)
Dohoda (S01E08)
další epizody (10)
Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S04E03)
Episode 2 (S04E02)
Episode 1 (S04E01)
2016 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2015 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2012 Skuteční lidé (TV seriál)
2010 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: Žena v dřevěné rakvi (S04E02)
2009 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: V oku bouře (S04E01)
2008 Livet i Fagervik (TV seriál)
2007 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Det tysta skriket (S03E07)
Den svaga länken (S03E06)
2006 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Flickan i jordkällaren (S03E02)
Skarpt läge (S03E01)
2004 Om Stig Petrés hemlighet (TV seriál)
2003 Paragraf 9 (TV seriál)
Ramona (TV seriál)
2002 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Sista vittnet (S02E08)
Okänd avsändare (S02E05)
Mannen utan ansikte (S02E02)
1998 Aspiranterna (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Moneyman (S01E07)
Monstret (S01E06)
1996 Anna Holt - polis (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1990 Storstad (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2014 Pojken med guldbyxorna
2010 Kommissarie Späck
1996 Sånt är livet
Vinterviken
1994 Den vite riddaren (TV film)
1989 Täcknamn Coq Rouge
1987 Nionde kompaniet
1986 Moa
1984 Sköna juveler
1981 Operation Leo
1979 Linus eller Tegelhusets hemlighet
1976 Muž na střeše
1975 Svobodárna
1974 En handfull kärlek

TV seriály

2012 Skuteční lidé (TV seriál)
2009 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: V oku bouře (S04E01)
2007 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Den svaga länken (S03E06)
2003 Ramona (TV seriál)
2002 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Okänd avsändare (S02E05)
1997 Emma åklagare (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1988 Mimmi (TV seriál)
1986 Studierektorns sista strid (TV seriál)
1975 Pojken med guldbyxorna (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Vinterviken

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace