foto

Jin-hee Han

  • nar. 14.3.1949 (72 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Nae namjareul chajseumnida (TV film)
2004 Eorin shinbu
2001 Yeopgijeogin geunyeo
1990 Neoneun naui hwangholhan jiok
1989 Hwachun
1987 Binghae
1985 Banno 2
Saranghaneun sarama 3
1984 Geu hae gyeouleun daddeuthaesnye
Saranghaneun sarama 2
1983 Anae
1981 Salanghaneun sarama
1980 Changbakui yeoja
1979 Cheongchunui deot
Dolui chosang
Gwangyeon sonata
The Rose That Swallowed Thorns
1978 Jeoljeong
Oyangui apt
1977 Anaege bachineun norae
Pyojeok
1976 Bijeong shidae

TV seriály

2019 Du beoneun eobsda (TV seriál)
2017 Dolaon bokdanji (TV seriál)
Jeonsaenge wensudeul (TV seriál)
2015 Naeildo seungri (TV seriál)
Rimembeo (TV seriál)
2014 Abgujeong baekya (TV seriál)
Minyeoui tansaeng (TV seriál)
Watta! Jangbori (TV seriál)
2013 Geum nawara, deookddak! (TV seriál)
Sebun gyeolhonhaneun yeoja (TV seriál)
2012 Bogoshipda (TV seriál)
Cheongdamdong aeliseu (TV seriál)
Ohjaryongi ganda (TV seriál)
2011 Choegoui sarang (TV seriál)
Taeyangeui shinbu (TV seriál)
Wasseo wasseo jedaero wasseo (TV seriál)
2010 Geulroria (TV seriál)
2009 Boseok bibimbap (TV seriál)
Cheonsaui yuhok (TV seriál)
Jibeuro ganeun gil (TV seriál)
Noksaek macha (TV seriál)
2008 Aeja eonni minja (TV seriál)
2007 Geuraedo joa (TV seriál)
조강지처 클럽 (TV seriál)
2006 Geimui yeowang (TV seriál)
Ije sarangeun kkeutnatda (TV seriál)
Sunoki (TV seriál)
Yeolahob soonjeong (TV seriál)
2005 Geurin rojeu (TV seriál)
Selpeumeeyuh annyoung (TV seriál)
2004 Aejeongui jokeon (TV seriál)
Wangkkot seonnyeonim (TV seriál)
섬마을 선생님 (TV seriál)
2003 Baekmansongi jangmi (TV seriál)
Jeo pureun chowonwie (TV seriál)
장미울타리 (TV seriál)
2002 Dangsin yeopi joha (TV seriál)
Jigeumeun yeonaejung (TV seriál)
내사랑 누굴까 (TV seriál)
2001 Bidanhyangkkotmu (TV seriál)
Mina (TV seriál)
결혼의 법칙 (TV seriál)
사랑은 이런거야 (TV seriál)
2000 Babogateun sarang (TV seriál)
1999 Saranghaseyo? (TV seriál)
1998 Nae sarang nae gyeote (TV seriál)
Saranghae saranghae (TV seriál)
1997 Pa rang sae neun it da (TV seriál)
Peuropojeu (TV seriál)
Saranghanikka (TV seriál)
1996 Appaneun sijangnim (TV seriál)
Saranghandamyeon (TV seriál)
1995 Barameun buleodo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky