foto

James Handy

  • nar. New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Senior Entourage
2017 Suburbicon: Temné předměstí
Thru: The Hereafter Remains Unknown
2016 Woman Child
2015 Bad Sister
2010 Lifted
The Waiter
2008 Rounds
2002 Prach a popel
The Trip
2001 15 minut
The Donor
2000 Mary and Rhoda (TV film)
Vyvolený
1999 Deterrence
K-9 II. Můj přítel se studeným čumákem
Mladý Indiana Jones: Prázdninové dobrodružství
Povedená spravedlnost (TV film)
Černá a bílá
1997 Every Dog Has Its Day
Gang policajtů
Vražedné pomyšlení
1996 Gone in the Night (TV film)
1995 Jumanji
1994 Dokonalé spiknutí (TV film)
Hlídat Tess
Rave Review
Without Warning (TV film)
1993 Zabiják
Záchvat zuřivosti (TV film)
1992 Calendar Girl, Cop, Killer? The Bambi Bembenek Story (TV film)
Drive Like Lightning (TV film)
Majority Rule (TV film)
Posedlá (TV film)
Ulice andělů (TV film)
1991 False Arrest (TV film)
Pravděpodobně vinen (TV film)
Rocketeer
1990 Appearances (TV film)
Arachnofobie
Equal Justice (TV film)
Spi sladce, drahá ženo (TV film)
Unspeakable Acts (TV film)
1989 K-9, můj přítel se studeným čumákem
The Revenge of Al Capone (TV film)
Vražda v Central Parku (TV film)
1988 Bird
Detektiv Janek: Dvojí odhalení (TV film)
Quiet Victory: The Charlie Wedemeyer Story (TV film)
1987 Convicted: A Mother's Story (TV film)
Jake's M.O.
Lupič
Pokoj v podkroví (TV film)
1986 Brighton Beach Memoirs
Detektiv Doyle (TV film)
Příběh Mitche Snydera (TV film)
Who Is Julia? (TV film)
1985 Kojak: The Belarus File (TV film)
1982 Rozsudek
1981 Večerka

TV seriály

2018 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Tajnosti (S09E13)
2012 Vegas (TV seriál)
Bad Seeds (E07)
Kriminálka New York (TV seriál)
The Real McCoy (S09E10)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Lovci pokladů (S03E03)
2009 The Lynch Pin (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Bostonský smrťák (S04E18)
2006 První prezidentka (TV seriál)
Wind Beneath My Wing (E12)
Alias (TV seriál)
Mateřský instinkt (S05E11)
S.O.S. (S05E10)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Čest (S03E08)
2003 Mrtvá zóna (TV seriál)
Ascent (S02E03)
Drzá Jordan (TV seriál)
Dead Wives' Club (S02E19)
2002 Breaking News (TV seriál)
Alias (TV seriál)
Záchrana (S02E06)
Skoro třicet let (S01E22)
Tekutina (S01E20)
další epizody (6)
Advokáti (TV seriál)
Manifest Necessity (S06E16)
2001 Západní křídlo (TV seriál)
Bartlet for America (S03E09)
2000 Třetí hlídka (TV seriál)
Spring Forward, Fall Back (S01E19)
Západní křídlo (TV seriál)
Take Out the Trash Day (S01E13)
1999 Pohotovost (TV seriál)
Bouře, první část (S05E14)
1998 Případ pro Sam (TV seriál)
Střílej, abys zabil (S02E12)
Pouta, která svazují (S02E11)
Smrt pro život (S02E10)
1997 Advokáti (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Případ pro Sam (TV seriál)
Jed 2/2 (S01E22)
Jed 1/2 (S01E21)
Do propasti (S01E20)
Právo a pořádek (TV seriál)
Thrill (S08E01)
1996 Chameleon (TV seriál)
Zvědavý Jarod (S01E04)
1995 Akta X (TV seriál)
2Shy (S03E06)
Policie New York (TV seriál)
Vishy-Vashy-Vinny (S02E11)
In the Butt, Bob (S02E10)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
P.S. Miluji Tě! (S05E31)
1994 Policie New York (TV seriál)
Dead and Gone (S02E04)
Cop Suey (S02E03)
For Whom the Skell Rolls (S02E02)
další epizody (4)
Picket Fences (TV seriál)
Away in the Manger (S03E10)
1993 Policie New York (TV seriál)
From Hare to Eternity (S01E11)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1988 A Dangerous Life (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Dokumentární

2016 Documentary Now! (TV seriál)
Mr. Runner Up: My Life as an Oscar Bridesmaid, Part 2 (S02E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky